Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30sep 14

Clark Gregg hos Jimmy Kimmel Live

Natten till idag svensk tid så var Clark Gregg hos Jimmy Kimmel Live och lyckligtvis har det både kommit flera av klipp därifrån och dessutom innehåller de inga spoilers alls för säsong 2.

24sep 14

Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2 tidigast 30 Oktober

I natt svensk tid så sändes säsongspremiären för den andra säsongen i USA, vilket givetvis gör att man funderar när den kommer att dyka upp i Sverige? Kanal 5 har inte offentliggjort något premiärdatum, men som vanligt kan man titta på tiden Torsdagar klockan 21:00 som i dagsläget är schemalagd till och med den 23 Oktober. Det betyder att Agents of S.H.I.E.L.D är tillbaka på Kanal 5 tidigast den 30 Oktober.

16sep 14

Projekt: Wikipedia

Nu när reklamkampanjen för den andra säsongen pågår för fullt är det en sak som dessvärre inte alls hänger med, den svenska Wikipediasidan för Agents of S.H.I.E.L.D. Den är nämligen fortfarande näst helt bestående av en maskinöversatt version av den engelskspråkiga sidan, och innehåller ingen information som är nyare än Juli förra året, innan den första säsongen började visas på tv i USA.

14sep 14

Alla agenter i säsong 2

Marvel har släppt en första bild på alla S.H.I.E.L.D-agenter, och Ward, som kommer att medverka i den andra säsongen.

08sep 14

Bortklippt scen från The Hub

För att fira att den första säsongen släpps på DVD och Blu-Ray i USA i dagarna så har Marvel släppt en del av extramaterialet, i form av följande bortklippta scen ifrån ”The Hub”.

07sep 14

Den officiella handlingen till säsong 2

Marvels Agents of SHIELD återvänder för en dynamisk, actionfylld andra säsong, där nytillträdda direktören Phil Coulson – som nu tvingas hålla hemligheter – har uppdraget att återuppbygga och samtidigt återställa regeringen och allmänhetens förtroende för SHIELD i spåren av händelserna i "Marvels Captain America: The Winter Soldier", där det avslöjades onda Hydra agenter hade infiltrerat organisationen. Ända sedan existensen av superhjältar och utomjordingar blev allmänt känt efter slaget vid New York, har världen försökt. komma till rätta med denna nya verklighet. Agent Phil Coulson, som hade dött i händerna på Loke under striden, var återupplivad och samlat en liten, mycket utvald grupp agenter från den världsomspännande brottsbekämpande organisation som kallas SHIELD (Strategic Homeland Intervention verkställighet och logistik Division). SHIELDs uppdrag: för att skydda de som inte kan skydda sig mot hot som de inte kan föreställa sig.

05sep 14

En första titt på Lance Hunter

Vi har redan fått en första titt på Lucy Lawless som Isabelle Hartley och nu är turen kommen till Lance Hunter, spelad av brittiske skådespelaren Nick Blood.

03sep 14

Ytterligare en bild från säsongspremiären

TV Line har som en del i sin presentation av höstens seriepremiärer publicerat följande bild på Skye inför premiären av Agents of S.H.I.E.L.D. Som vi kunde se i den första trailern så verkar det som om Skye kommer att spendera mer tid i fält och mindre tid framför datorn i den andra säsongen.

01sep 14

De första rörliga bilderna från säsong 2

De första rörliga bilderna från den andra säsongen har dykt upp på internet, i form av följande gryniga trailer som visas på tv i USA just nu.