Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

31aug 14

En första titt på direktör Coulsons nya kontor

Senaste numret av Entertainment Weekly innehåller en första bild på direktör Coulsons nya kontor, och ser det inte väldigt likt ut det som finns i kortfilmen Agent Carter?

30aug 14

Uppdaterad reklamskylt inför säsong 2

För två veckor sedan dök det upp en reklamskylt med de mystiska symbolerna från ”Eye-spy” och ”Beginning of the End”, och nu har det dykt upp en uppdaterad version av skylten.

28aug 14

En första titt på Lucy Lawless som Isabelle Hartley

Marvel har presenterat en första bild på Luce Lawless i rollen som Isabelle Hartley i säsongspremiären av Agents of S.H.I.E.L.D.

21aug 14

Absorbing Man till Agents of S.H.I.E.L.D

Marvel har presenterat ytterligare en nykomling i form av Carl ”Crusher” Creel eller Absorbing Man, som spelas av Brian Patrick Wade (Generation Kill). Inte nog med det, vi har även fått en första titt på Brian Patrick Wade från avsnittet där han medverkar.

20aug 14

Adrianne Palicki spelar Bobbi ”Mockingbird” Morse

Nu har Marvel äntligen presenterat vem som spelar Bobbi Morse, och rollen har fallit på Adrianne Palicki. Hon är en av många nykomlingar i den andra säsongen, och får sällskap av Lucy Lawless, Nick Blood, Reed Diamond, Henry Simmons,Simon Kassiandies och Kyle MacLachlan.

19aug 14

Första reklamskylten för Agents of S.H.I.E.L.D säsong 2

I går så dök det upp en ny reklamskylt i en av Hollywoods mest trafikerade korsningar.

17aug 14

Ingen Emmy till Agents of S.H.I.E.L.D

För en månad sedan kom nyheten att Agents of S.H.I.E.L.D blivit nominerade till en Emmy för specialeffekterna i avsnittet ”T.A.H.I.T.I”, tillsammans med bland annat COSMOS: A SpaceTime Odessey, Game of Thrones, The 100 och Almost Human.

14aug 14

När kommer säsong 2 till Kanal 5?

Så här en vecka efter säsongsfinalen börjar man sakna sin veckovisa dos av Agents of S.H.I.E.L.D, och en fråga fyller ens sinne: Hur långe måste vi vänta på säsong 2?

13aug 14

Yondu besöker Agents of S.H.I.E.L.D?

Det är i alla fall möjligt efter att Michael Rooker berättat för Zap2it att han ”gör nästan vadsomhelst” för Marvel, och ett gästbesök i serien bara är en fråga om att hitta en passande lucka i hans schema.

12aug 14

Beginning of the End på bara 15 Sekunder

Återupplev höjdpunkterna från den första säsongsfinalen, ”Beginning of he End”, på bara 15 sekunder.

12aug 14

Brett Dalton vinnare vid Teen Choice Awards

Grattis till Brett Dalton som vunnit kategorin ”TV: Male Breakout Star” vid helgens Teen Choice Awards. Eftersom det ska presenteras 88 priser på bara två timmar så fick man inte se hans tacktal, men som tack till alla sina fans så har han lagt upp tacktalet på internet.

11aug 14

Vad kan vi förvänta oss från säsong 2?

I går publicerade vi några intervjuer från Comic-Con och idag är det dags för några till, den här gången fokuserade på vad som vi kan vänta av den andra säsongen. Först ut är Clark Gregg som berättar att säsong 2 kommer att börja några månader efter att säsong 1 slutade, och att arbetet att återuppbygga S.H.I.E.L.D har redan påbörjats.

10aug 14

Bear McCreary ser tillbaka på säsong 1

Bear McCreary har komponerat musiken till hela första säsongen, och i ett sista blogginlägg för säsongen så ser han tillbaka på hela första säsongen, och skickar ett stort tack till alla inblandade och fansen som sett och lyssnat till serien.

10aug 14

Intervjuer från Comic-Con 2014

Comic-Con är inte bara en paneldiskussion utan även en möjlighet att få en intervju med skådespelare och producenter.

09aug 14

Q&A session från ComicPalooza

I mitten på maj, inte långt efter att säsongsfinalen sänts i USA så var det ComicPalooza i Huston, där det bland annat bjöds på en frågepanel med Brett Dalton, Elizabeth Henstridge, J. August Richards, Ming-Na Wen och Clark Gregg.

09aug 14

Agents of S.H.I.E.L.D från Comic-Con 2014

Som vi har lovat tidigare så kommer här hela panelen från Comic-Con i slutet av Juli. Ja, nästan hela i alla fall eftersom det som vanligt visas lite exklusiva klipp för bara de som är där och har köat hela natten för att komma in.

09aug 14

Därför är Phil Coulson en Avenger

I säsongsfinalen blev Phil Coulson för första gången kallad för en Avenger, något som man kanske borde ha förstått redan tidigare. Phil Coulson är ingen vanlig man, för vi har ju trots allt ofta sett prov på hans ”superkrafter”

  • Han har hotat att elchocka Tony Stark/Iron Man (Iron Man 2)
  • Han har försökt avväpna the Destroyer med enbart en megafon (Thor)
  • Han har tagit ut två väpnade rånare med bara en påse mjöl (A funny thing happened on the way to Thor's hammer)
  • Han har ensam och utan backup försökt gripa en ”gud”, fastän han inte vet hur vapenet fungerar (Avengers)

08aug 14

Agents of S.H.I.E.L.D rekryterar en mekaniker

Marvel har gett Henry Simmons rollen som mekanikern Alphonso ”Mack” Mackenzie. Det finns en Alphonso Mackenzie i serieuniversumet, men han agerar som kontaktperson mellan S.H.I.E.L.D och CIA där, medan i tv-serien så kommer han att vara en mekaniker.

07aug 14

Kyle MacLachlan till Agents of S.H.I.E.L.D

Kyle MacLachlan, mest känd som Agent Cooper i Twin Peaks, kommer enligt uppgifter att ha en återkommande roll i säsong 2 av Agents of S.H.I.E.L.D. Enligt io9 kommer han att dyka upp första gången i avsnitt 2 som ”The Doctor”.

07aug 14

Bill Paxton om den synske

Den synske har förföljt våran grupp ända sedan vi först hörde talas om honom i ”Eye Spy”, innan han avslöjades som John Garrett, spelad av Bill Paxton. Inför kvällens säsongsavslutning så har marvel.com fått en intervju med honom.

06aug 14

Början på Beginning of the End

I morgon visas det sista avsnittet för säsongen, vilket betyder att det här är det sista klippet vi presenterar för säsongen. Och med en förhoppning om en snar återkomst bjuder vi härmed på början på början till slutet.

05aug 14

Avsnitt 21 på 15 sekunder

På torsdag är det dags för säsongsfinalen av Agents of S.H.I.E.L.D, och vilket bättre sätt att räkna ner inför det med att återse höjdpunkterna från förra veckans avsnitt på bara 15 sekunder.

04aug 14

Tre minuter från Beginning of the End

På torsdag är det dags för den första säsongsfinalen av Agents of S.H.I.E.L.D och eftersom ni aldrig kan vänta så kommer här tre minuter från avsnittet.

03aug 14

Agents of S.H.I.E.L.D får ytterligare en karaktär i säsong 2

Under Comic-Con presenterades fyra nya karaktärer som kommer att dyka upp under den andra säsongen, och nu berättar Deadline om Simon Kassianides som kommer att spela Bakshi.

03aug 14

Clark Gregg om säsongsavslutningen och säsong 2

Inför säsongsavslutningen så har comingsoon.net fått en pratstund med Clark Gregg.

03aug 14

Art of Level 7 för Beginning of the End

Omslaget för det 22 och sista avsnittet för säsongen är inte gjort av en specifik person utan Phantom City Creative, som även gjort bland annat gjort posters för Avengers och Iron Man 3. Som vanligt har även Jeffrey Bell en del att säga om vad postern föreställer och tanken bakom.

02aug 14

Bloopers of S.H.I.E.L.D

De som var närvarande vid Comic-Con (oroa er inte, det kommer massor med intervjuer därifrån så snart de inte längre nämner spoilers för säsongsavslutningen i varannan mening) fick bland annat se ett klipp fullt med bloopers från den första säsongen. Och för oss inte har möjlighet att bege oss till Comic-Con har marvel varit snälla nog att ladda upp det på YouTube.

02aug 14

Agents of S.H.I.E.L.D blir seriealbum

En av nyheterna från förra helgens Comic-Con i San Diego var att Agents of S.H.I.E.L.D kommer att bli ett seriealbum med början i December. Huvudpersoner i serien kommer att samma som i tv-serien, minus en viss Hydra-agent som i dagsläget verkligen inte förtjänar en andra chans.

01aug 14

Trailer för Beginning of the End

På torsdag är det dags för det 22:a och sista avsnittet för säsongen, ”Beginning of the End”, och enligt trailer så... Ja, se själva om ni vill.