Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30jul 14

Se början på Ragtag

I morgon är det dags för det näst sista avsnittet för säsongen, ”Ragtag”, och för alla som inte kan vänta så kommer här de 3 första minuterna.

29jul 14

Höjdpunkterna från Nothing Personal

Förra veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D var så spännande att man nästan biter på naglarna, så därför är det klart att man vill återuppleva höjdpunkterna. Bäst av allt, du behöver bara 15 sekunder.

28jul 14

Elizabeth Henstridges reaktion på Turn, Turn, Turn

Under Comic-Con ställdes frågan hur de övriga skådespelarna reagerade när de fick reda på slutet av ”Turn, Turn, Turn”. Nyheten kom via en extra manussession, och reaktionen vad smått chockerande. Som man kan se i den här nyligen publicerade bilden från Jed Whedon på hur Elizabeth Henstridge reagerade när hon läste manuset.

28jul 14

Klipp från Ragtag

Den första säsongen börjar närma sig slutet, med bara två avsnitt kvar. För att fira, alternativt sörja beroende på inställning, så bjuder vi här på ett första klipp från torsdagens avsnitt.

27jul 14

Art of Level 7 för Ragtag

För det näst sista avsnittet av säsong 1 så är det Emma Rios som har ritat omslaget, med fokus på Ward och att vi nu kommer att få en första inblick i varför han vänt sig mot sina vänner. Som vanligt har också Entertainment Weekly en intervju med Jeffrey Bell om betydelsen av omslaget.

26jul 14

Lucy Lawless och tre andra roller presenterade

I natt så hade Agents of S.H.I.E.L.D en panel vid årets Comic-Con och eftersom inspelningarna börjat tidigare i veckan så finns det ingenting från säsong 2 att visa. Istället så presenterade man fyra nya karaktärer som kommer att delta i den andra säsongen.

25jul 14

Vem eller vad är Man-Thing?

Gårdagens avsnitt, ”Nothing Personal”, nämnde Man-Thing som en av de saker som kongressen ville veta av Maria Hill. Så då kan man fråga sig, riktigt vem eller vad ÄR Man-Thing?

25jul 14

Trailer för Ragtag

Nästa veckas avsnitt är det näst sista i den första säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D, och trailern lovar att vi får en tillbakablick på en ung Ward och mycket annat.

24jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D live direkt från Comic-Con

marvel.com/sdcc2014 sänder Marvel direkt från Comic-Con plus att de livebloggar från alla paneler. De kommer inte att sända något från panelerna, men däremot kommer de att liveblogga dem.

23jul 14

Början på Nothing Personal

Imorgon har vi kommit fram till avsnitt 20 av Agents of S.H.I.E.L.D, ”Nothing Personal”. För den som inte kan vända till dess så kommer här de första 2 minuterna, och det kan löna sig att lyssna noga för man vet aldrig vem som kan få ett omnämnande.

22jul 14

Avsnitt 19 på 15 sekunder

Återupplev det bästa från ”The Only Light in the Darkness”, avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.

22jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D på galapremiären av Guardians of the Galaxy

I natt svensk tid så var det dags för det stora galapremiären av Guardians of the Galaxy och alla filmens stjärnor var där. Där var också Chloe Bennet och Elizabeth Henstridge som efter en stund fick sällskap av Ming-Na Wen och BJ Britt. De verkar ha en riktig toppenkväll, och för den som oroar sig så berättade de inga spoilers. (De dyker upp vid 54:40)

22jul 14

Lucy Lawless kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

TV Guide avslöjar att Lucy Lawless kommer att medverka i den andra säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D, men som man kan vänta sig så finns det inga detaljer om vilken roll eller i hur många avsnitt hon kommer att medverka.

21jul 14

Klipp från Nothing Personal

Vi börjar närma oss slutet, vi har redan hunnit fram till avsnitt 20 av Agents of S.H.I.E.L.D med namnet ”Nothing Personal”. Och som vanligt så kommer här ett måndagsklipp från avsnittet, med kanske säsongens bästa replik från Clark Gregg.

19jul 14

Art of Level 7 för Nothing Personal

För avsnitt 20 av Agents of S.H.I.E.L.D, ”Nothing Personal”, har omslaget ritats av den franska artisten Stephanie Hans som gjort omslagen till bland annat Thor och Young Avengers. Läs vad Jeffrey Bell tycker om omslaget, och missa inte återkomsten av Deathlok, Maria Hill och många andra på Torsdag klockan 21:00.

19jul 14

Bill Paxton om säsongsavslutningen av Agents of S.H.I.E.L.D.

I slutet av April var Bill Paxton närvarande vid Wonder Con i Anaheim för att göra reklam för Edge of Tomorrow, men givetvis kan man inte undvika att fråga om Agents of S.H.I.E.L.D och de sista avsnitten av den första säsongen.

18jul 14

Bear McCreary om musiken i The Only Light in the Darkness

I gårdagens avsnitt så ställdes kompositören Bear McCreary inför ett svårt dilemma, hur förmedlar man att en skådespelerska som inte kan spela cello att hennes karaktär är en cellist av yppersta klass? Lyckligtvis har han spelat in en film om hur det gick till.

18jul 14

Trailer för Nothing Personal

Vi har kommit fram till avsnitt 20 av Agents of S.H.I.E.L.D, ”Nothing Personal”, och en ovanligt actionfylld trailer.

17jul 14

Maria Hill återkommer till Agents of S.H.I.E.L.D i nästa avsnitt

Som jag hoppas de flesta av er märkte så slutade kvällens Agents of S.H.I.E.L.D med att Melinda May bad sin mamma spåra upp Maria Hill. Och det har lyckats också, för i nästa veckas avsnitt, ”Nothing Personal” så återvänder Cobie Smulders för sitt andra besök i serien som Maria Hill.

16jul 14

Början på The Only Light in the Darkness

I morgon är det dags för avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D, och som vanligt vet jag att ni inte kan vänta så länge. Vad gör man då? Man ser de två första minuterna nedan så klart.

15jul 14

Återupplev Providence på bara 15 sekunder

Som vanligt på tisdagar så bjuder vi på en tillbakablick på förra veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och sammanfattar höjdpunkterna på endast 15 sekunder.

14jul 14

Klipp från The Only Light in the Darkness

På torsdag har vi kommit fram till avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D, och som vanligt är väntan alltid för lång. För att lindra väntan så varför inte titta på det här minutlånga klippet från veckans avsnitt.

13jul 14

Art of Level 7 för The Only Light in the Darkness

Återigen är det dags för en poster i serien Art of Level 7, den här gången är turen kommen till Pascal Campion som gjort postern för ”The Only Light in the Darkness”, avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D.

13jul 14

Amy Acker som cellisten

På torsdag är det äntligen dags att möta kvinnan som lagt beslag på Phil Coulsons hjärta, och det visar sig vara Amy Acker.

11jul 14

Trailer för the Only Light in the Darkness

I nästa veckas Agents of S.H.I.E.L.D så beger vi oss till Portland där en medlem i kammarorkestern kan vara i fara.

10jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D nominerad för en Emmy

Grattis till Mark Kolpack och hans team som ansvarar för specialeffekterna till Agents of S.H.I.E.L.D som har blivit nominerad till en Emmy för bästa specialeffekter för deras arbete med T.A.H.I.T.I.

10jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D kommer till Comic-Con

Nu är det officiellt, Agents of S.H.I.E.L.D återvänder till Comic-Con med en panel på fredag den 25 Juli där det utlovas spännande nyheter och roliga överraskningar. Precis som förra året är det Jeph Loeb som håller i panelen bestående av producenterna Jed Whedon, Maurissa Tancharoen och Jeffrey Bell samt skådespelarna Clark Gregg, Ming-Na Wen, Brett Dalton, Chloe Bennet, Iain de Caestecker och Elizabeth Henstridge.

09jul 14

Början på Providence

Imorgon är det dags för avsnitt 18 av Agents of S.H.I.E.L.D, och som trogna läsare vet så bjuder vi på början av avsnittet för att fira.

08jul 14

Turn,turn,turn på 15 sekunder

Går det att klämma in alla vändningar i Turn,turn,turn på bara 15 sekunder? Nej, så därför koncentrerar vi oss den här veckan på höjdpunkterna som inte fastnade på näthinnan.

07jul 14

Ett första klipp från Providence

Som vanligt på måndagar är det dags att ta en första titt på veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, som den här veckan heter ”Providence”.

06jul 14

Bear McCreary om musiken i Turn, turn, turn

Bear McCreary som komponerar musiken till bland annat Agents of S.H.I.E.L.D har tidigiare bloggat om hur han komponerar musiken till de första avsnitten, och nu har han återigen haft lite tid att blogga om musiken.

06jul 14

Art of Level 7 för Providence

Förra veckan var det premiär för Art of Level 7, där kända serietecknare får rita ett omslag till ett av de 6 sista avsnitten av den första säsngen på Agents of S.H.I.E.L.D. Den här veckan är konstnären Paolo Rivera som även gjort flera posters för Marvels filmuniversum.

06jul 14

S.H.I.E.L.D suger

Efter de traumatiska händelserna i Captain America: The Winter Soldier och senaste avsnittet av Agents of S.H.I.E.L.D kan fråga sig vad som återstår av S.H.I.E.L.D? På youtube-kanalen Machinima tror man sig veta svaret.

05jul 14

Producenterna om Turn,Turn,Turn

I går så berättade Brett Dalton om sin nya roll och nu är turen kommit till de som står bakom kameran.

05jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D: Out of the shadows

Skådespelarna berättar om sina reaktioner på händelserna i Captain America: The Winter Soldier och ”Turn, Turn, Turn” i en fortsättningen på Agents of S.H.I.E.L.D: Uprising Revealed.

04jul 14

Trailer för avsnitt 18, Providence

I nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, ”Providence”, så tvingas agenterna söka skydd i en hittils okänd S.H.I.E.L.D anläggning i Kanada. Allt enligt trailern för nästa avsnitt.

04jul 14

Brett Dalton om Grand Wards nya roll

Gårdagens Agents of S.H.I.E.L.D var full med vändningar när det avslöjades att Hydra infiltrerat S.H.I.E.L.D, den synske var ingen mindre än John Garrett och slutligen har vi en förrädare mitt bland oss i form av Grant Ward. Helt plötsligt verkar hans misstänktsamt dåliga spanande i ”The Girl the Flower Dress” mer vettigt, och en hel del annat.

03jul 14

Adrian Pasdar spelar Glenn Talbot i Agents of S.H.I.E.L.D

I nästa veckas avsnitt, ”Providence”, dyker ytterligare en gammal bekant upp i form av överste Glenn Talbot, spelad av Adrian Pasdar och känd bland annat som Nathan Petrelli i Heroes.

02jul 14

Början på avsnitt 17, Turn, Turn, Turn

Imorgon är det dags för avsnitt 17 av agents of S.H.I.E.L.D, och det första som utspelar sig under/efter händelserna i Captain America: The Winter Soldier. Kan du inte vänta så bjuder vi på den första minuten redan nu.

02jul 14

Agents of S.H.I.E.L.D: Uprising Revealed

Inget kommer att vara detsamma efter händelserna i Captain America: The Winter Soldier, och händelserna där kommer även att påverka Agents of S.H.I.E.L.D. Hur stor påverkan? Bäst är kanske att låta skådespelarna själva berätta, utan att komma med några spoilers för morgondagens avsnitt.

01jul 14

Jed och Maurissa om avslöjandet om den Synske

TV Guide har i en intervju med Jed Whedon och Maurissa Tancharoen bland annat ställt frågor om Victoria Hand verkligen är den synske, vem som egentligen Melinda May rapporterar till och vad som kan tänkas hända under de sista sex avsnitten. Vi får bland annat veta att det redan från början var tänkt att Melinda May skulle spionera på Coulson och rapportera det vidare och mycket mer.

01jul 14

Avsnitt 16 på 15 sekunder

Återupplev alla höjdpunkter från End of the Beginning, avsnitt 16 av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.