Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

31maj 14

Trailer för T.A.H.I.T.I

I nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D är det äntligen dags för Bill Paxton och B.J Britt att göra entre som John Garrett repspektive Antione Tripplet. Och den desperata jakten på ett botemedel.

29maj 14

Intervju med Stan Lee inför kvällens cameo

Vi berättade redan i Januari att Stan Lee äntligen skulle dyka upp i Agents of S.H.I.E.L.D, och nu har tiden kommit för det avsnittet att äntligen visas på Kanal 5. Om du inte har kanal5play premium vill säga, för då har du redan kunnat se avsnittet.

29maj 14

Chloe Bennet om Skye

Förutom Clark Gregg så har Marc Strom på marvel även fått en pratstund med Chloe Bennet, där de ser tillbaka på avslöjandet att Skye är en ”0-8-4”, eller objekt av okänt ursprung, och hur det påverkar hennes relation med det övriga teamet.

28maj 14

Clark Gregg om Agent Coulson

Marc Strom på Marvel.com har fått en intim pratstund med Clark Gregg om den speciella relationen som utvecklats mellan Agent Coulson och Skye, vilka hemligheter man ska avslöja och vilka man ska behålla och hur Coulson kommit att se saker mer ur Skyes synvinkel.

28maj 14

Början på T.R.A.C.K.S, Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 13

Bara en dag kvar till nästa avsnitt, man jag vet att ni inte kan hålla er till dess så därför kan du se början på avsnittet redan nu.

27maj 14

Seeds på bara 15 sekunder

Återupplev det bästa från Seeds, förra veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.

26maj 14

Se ett klipp från T.R.A.C.K.S, avsnitt 13

På torsdag är det dags för veckans Agents of S.H.I.E.L.D, men för den som inte kan hålla sig till dess bjuder vi redan nu på ett första klipp från avsnittet.

25maj 14

Trailer för T.R.A.C.K.S, avsnitt 13 av Agents of S.H.I.E.L.D

I nästa veckas avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D dyker ingen mindre än Stan Lee upp för sitt sedvanliga gästspel, samtidigt som teamet arbetar under täckmantel ombord på ett tåg. Ett uppdrag som inte verkar gå enligt plan.

21maj 14

De två första minuterna från Seeds

Om du inte kan hålla dig ända till i morgon så kan du redan nu se de två första minuterna från Seeds, veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D.

20maj 14

Klipp från Seeds

Kan du inte vänta till på torsdag och nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D så har vi något för dig, i form av ett första klipp från veckans avsnitt.

19maj 14

The Magical Place på bara 15 sekunder

Återupplev höjdpunkterna från The Magical Place, avsnitt 11 av Agents of S.H.I.E.L.D, på bara 15 sekunder.

18maj 14

Är det lagligt att genomföra återupplivningen av agent Coulson?

I The Magical Place får vi reda på att Phil Coulson återuppstod med hjälp av flera medicinska ingrepp som ”ingen etisk doktor” skulle genomföra. Men är proceduren ens laglig? Tur vi har The Legal Geeks som kan hjälpa oss att reda ut begreppen.

17maj 14

Clark Gregg om återuppståndelsen av Coulson

Assignment X har en lång intervju med Clark Gregg där han berättar om sina känslor vid inspelningen av Avengers, och när han fick reda hur återupplivningen av Coulson gick till.

16maj 14

Trailer för Seeds, Agents of S.H.I.E.L.D avsnitt 12

I nästa veckas avsnitt så återvänder teamet till S.H.I.E.L.D.s akademi, där det uppstått en ordentligt kylig stämning. Samtidigt försöker Phil Coulson hantera kunskapen om att han fått sitt minne ändrat.

15maj 14

Recension: The Magical Place

”100 procent ren chitauri-metall. Hur jag hittade det? Jag har en talang för att hitta saker som ingen bryr sig om, och sedan leverera det till de som värderar mina kunskaper. Och nej, jag har ingen roomba.” Ungefär så gick det till när Vanchat, välkänd leverantör av diverse utomjordiska saker på den svarta marknaden, kom att hamna i S.H.I.E.L.D förvar.

14maj 14

Se början på The Magical Place redan nu

I morgon så börjar Agents of S.H.I.E.L.D om på kanal 5, och för de som inte kan vänta så kan man redan nu se de första två minuterna.

12maj 14

Klipp från The Magical Place

Tiden har snart kommit för nästa avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D, och för de som inte kan vänta till på torsdag så bjuder vi nu på ett kort klipp från avsnittet.

11maj 14

Ny spoilerpolicy

Såhär när Agents of S.H.I.E.L.D ska till att återkomma på Kanal 5, och avsnittet redan finns att se för de som har kanal5play premium, är det hög tid att fundera över spoilers. Tidigare har vi försökt undvika spoilers några dagar efter att avsnittet sänts på Kanal 5 av hänsyn till de som inte kunnat se avsnittet på en gång, något som främst påverkat recensioner och kommentarerna i avsnittsguiden.

09maj 14

Agents of S.H.I.E.L.D förnyad för säsong 2

I natt kom det glada beskedet, som visserligen var väntat, att Agents of S.H.I.E.L.D är förnyad för en andra säsong. I samband med det blev det också offentligt att tv-serien Agent Carter också kommer att sänds på ABC under nästa vinter.

01maj 14

Trailer för The Magical Place

Agents of S.H.I.E.L.D är tillbaka på Kanal 5 om bara två ynka veckor, den 15 Maj klockan 21:00. Då får vi förutom veta vad Centipede vill med Phil Coulson, utan även möta den beryktade Vanchat som handlar med stulna utomjordiska artefakter på svarta marknaden. Plus att vi får återse en del andra, som man kan se i avsnittsguiden.