Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

29mar 14

Agents of S.H.I.E.L.D och Captain America: Winter Soldier

Som ni säkerligen kunnat lista ut så kommer händelserna i Captain America och Agents of S.H.I.E.L.D påverka varandra till viss del. Hur de kommer att påverka varandra är väl lite oklart, men de som redan sett Captain America borde ha en idé om hur det kan gå till. Under PaleyFest nyligen så underströks det väldigt ofta hur man ska se avsnitt 16, sedan Captain America: The Winter Soldier (eller Return of the First Avenger som den heter i Sverige) och slutligen avsnitt 17.

26mar 14

Amy Acker kommer till Agents of S.H.I.E.L.D

Amy Acker, som varit med i ett flertal Whedon-produktioner som Angel, Cabin in the Woods, Much Ado About Nothing och Dollhouse kommer även att vara med i avsnitt 19 av Agents of S.H.I.E.L.D, och det är TV Guide som kommer med de goda nyheterna. Rollen? Ja, det är en berömd karaktär från Phil Coulsons förflutna.

23mar 14

Chatta med Brett Dalton

Måndag den 24 Mars klockan 19:00 svensk tid kommer VH1 att hålla en chat med Brett Dalton, som spelat Agent Grant Ward, om Agents of S.H.I.E.L.D och svarar på dina frågor.

23mar 14

Så kan du se Agents of S.H.I.E.L.D på PaleyFest ikväll

Agents of S.H.I.E.L.D har ikväll, söndag 23 Mars, en panel på PaleyFest 2014 där alla skådespelare kommer att medverka. För de som inte befinner sig i Los Angeles och kan se det på plats, så kommer man även att sända paneldiskussionen live både på deras hemsida och via deras app för iOS och Android.

05mar 14

Möt Agent Antoine Triplett

Så, vem är egentligen Agent Triplett som nyligen fick uppdraget att informera Agent May om Agents of S.H.I.E.L.D nått 2 miljoner fans på facebook? Det är en ny, återkommande, karaktär som spelas av B.J. Britt och dyker upp för första gången i avsnitt 14, tillsammans med Bill Paxton som Agent Garrett.

03mar 14

Agents of S.H.I.E.L.D Uprising

I morse svensk tid så var den årliga Oscarsgalan, och sändningen på ABC lockade preliminärt 40 miljoner tittare. Givetvis passade kanalen på att göra reklam för sina andra program, däribland Agents of S.H.I.E.L.D i en 20 sekunder lång trailer inför slutet på säsong 1. Förutom massor av actionklipp från de kommande avsnitten så bjuder den på två saker som fått folk att höja på ögonbrynen.