Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

23jan 14

Clark Gregg om gästspel och resten av säsongen

Access Hollywood fick nyligen en intervju med Clark Gregg där han berättar om kommande gästspel, möjligheten till en tv serie om Agent Carter och vad vi kan förvänta oss av den andra halvan av säsong 1.

21jan 14

Chloe 'Skye' Bennet hos Jimmy Kimmel Live

I natt så var Chloe Bennet hos den amerikanska talkshowen Jimmy Kimmel Live, och pratade bland annat om premiären av Thor The Dark World när Stan Lee försökte kyssa henne, hur det är att växa upp med sex bröder och hur det kom sig att hon blev popstjärna i Kina.

17jan 14

Agents of S.H.I.E.L.D får besök av Lady Sif

Vi har redan berättat att Stan Lee gör ett gästspel, men redan i avsnitt 13 och inte avsnitt 15 som vi trodde tidigare. Dessuom gör Bill Paxton oss sällskap i fyra avsnitt under våren.

16jan 14

Agents of S.H.I.E.L.D nominerad för specialeffekter

Grattis till teamet bakom Agents of S.H.I.E.L.Ds specialeffekter, som har blivit nominerad för bästa specialeffekter i ett tv-program av Visual Effects Society. Priset kommer att delas ut vid en gala natten mot den 13 Februari.

14jan 14

Agents of S.H.I.E.L.D som sitcom

Youtubeanvändaren kay jenny har kombinerat titelsekvensen till Vänner med Agents of S.H.I.E.L.D.

13jan 14

Bill Paxton gästspelar i Agents of S.H.I.E.L.D

Bill Paxton har redan slagits mot Terminator, Aliens, Predator och Twisters innan det nu är det dags att ta upp kampen mot Centipede. Det är TV Guide som berättar att han kommer att delta i åtminstone fyra avsnitt under slutet av den första säsongen, som troligtvis börjar visas under mars.

09jan 14

Då fortsätter Agents of S.H.I.E.L.D med resten av säsong 1

Som de flesta av er har sett så är det inget Agents of S.H.I.E.L.D ikväll, fastän serien började om i USA i Tisdags, istället så vissas ett dubbelavsnitt av Person of Interest för att sedan fortsätta klockan 22 resten av våren. Klockan 21 kommer det att visas svensk komedi fram till den 6 Mars.

08jan 14

Whedon & Tancharoen svarar på tittarfrågor

Via Comic Book Resources har tittarna kunnat ställa sina egna frågor till Jed Whedon och Maurissa Tancharoen som är huvudansvariga för serien. Där svarar de på frågor om hur responsen från tittarna har varit, om vi kommer att få veta mer om S.H.I.E.L.Ds historia, kopplingar till Captain America: The Winter Soldier och mycket mer.

07jan 14

Stan Lee dyker äntligen upp i Agents of S.H.I.E.L.D

Stan Lee har en cameo i alla filmer som bygger på marvelkaraktärer, men än så länge har han inte dykt upp i Agents of S.H.I.E.L.D. Men nu har han bekräftat för Hollywood Reporter att gästspelet troligen kommer att vara i avsnitt 15. Inga detaljer är avslöjade än så länge, mer än att Stan Lee kallar det för en ”stor roll” vilket så är en förbättring från hans tidiga cameos som i bästa fall haft en replik.

05jan 14

Intervju med Iain De Caestecker i Daily Record

Tidningen Daily Record har nyligen publicerat en intervju med Iain De Caestecker som spelar Fitz, där han bland annat berättar att han nästan aldrig blir igenkänd på gatorna i Los Angeles, att han brukade spela in filmer tillsammans med sin bror när de båda var yngre med mera.