Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

29dec 13

Fitz har äntligen fått sin apa

Som en födelsedagspresent till Iain De Caestecker har Fitz äntligen fått sin modiga lilla apa som han längtat efter, tack vare Joe Quesada och Paul Mounts. Frågan är bara vad H.E.N.R.Y står för?

16dec 13

Merry Calm Christmas från Agents of S.H.I.E.L.D

Vi önskar God Jul och Gott Nytt År med ett litet julkort av erebus-odora.

14dec 13

När återkommer Agents of S.H.I.E.L.D?

Som ni alla vet har Agents of S.H.I.E.L.D tagit julledigt efter den explosiva cliffhangern. I USA så är serien tillbaka den 7 Januari, men när återkommer serien i Sverige?

12dec 13

Recension: The Bridge

Havenworths federala fängelse. Edison Po njuter av sin måltid i lugn och ro, när den stor kille kommer och tänker sätta sig vid samma bord. ”Den platsen är upptagen” och en blick är allt som behövs för att den nyanlände ska välja ett annat bort istället. Tur det, för en stund efteråt rasar det in tre Centipede-trimmade soldater som slår ut alla vakterna och leder en fritagning av det fortsatt lugne Po.

11dec 13

Ytterligare ett klipp från The Bridge

I lördags så bjöd vi på början av The Bridge och nu kan vi bjuda på ytterligare ett klipp från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Och du, glöm inte spoilervarningen.

10dec 13

Jeffrey Bell om fortsättningen av säsong 1

I en intervju med Comic Vine så berättar Jeffrey Bell om återkommande karaktärer, hemligheter, cliffhangers och vad vi kan förvänta oss av resten av säsong 1.

09dec 13

Rösta på Agents of S.H.I.E.L.D i Peoples Choice

De flesta omröstningar till Peoples Choice galan den 8 Januari är avslutade, men inte alla. Det går fortfarande att rösta på Agents of S.H.I.E.L.D som årets bästa nya dramaserie, och du kan rösta så många gånger som du har tid. Enklaste sättet att rösta är kanske via deras app som du kan ladda hem via iTunes eller Google Play.

07dec 13

Se början av The Bridge

Det var inget avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D den här veckan, så det är förståerligt ifall saknaden börjar kännas. Då är det ju tur att vi redan nu kan bjuda på början av nästa veckas avsnitt, The Bridge.

04dec 13

Tittarsiffror för Agents of S.H.I.E.L.D och chansen till en säsong 2

Eftersom Agents of S.H.I.E.L.D tar paus den här veckan (anledningen kan du läsa här) så kanske man kan ta en närmare titt på hur tittarsiffrorna har utvecklat sig, och om det går att säga någonting om chansen för att det blir en andra säsong.

01dec 13

Trailer för The Bridge

I avsnitt 10 så tar Coulson kriget till Centipede, och den här gången anlitar han Mike Peterson för lite supersoldatsupport. Allt eftersom de kommer närmare sanningen avslöjas häpnadsväckande hemligheter och en oväntad vändning hotar teamet.