Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

28nov 13

Recension: Repairs

Hannah har det inte lätt, en olycka med en partikelaccelerator på jobbet gjorde att fyra förlorade livet. Hon grämer sig över olyckan, och alla runt omkring anklagar henne för att ha orsakar den. På gränsen till våldsamt anklagande, men föreståndaren på den lokala macken märker vad som händer när hon blir upprörd: Konserver börjar flyga, och hela hyllor faller över dig. För att inte tala om bensinpumparna som pumpar ut på marken, nära öppen eld så halva stationen flyger i luften.

28nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D tar 1 veckas paus

Nästa vecka, Torsdag den 5 December, så sänds det inte något Agents of S.H.I.E.L.D på Kanal 5, utan programmet återkommer om två veckor, den 12 December. Men kan å andra sidan bli ett kanonavsnitt eftersom vi får återse både Mike Peterson från piloten och Raina från Girl in the Flower Dress.

25nov 13

Början på Repair

Japp, det kommer ett klipp även denna vecka.

23nov 13

Trailer för Repairs, avsnitt 9

I Avsnitt 9 av Agents of S.H.I.E.L.D så träffar teamet på en kvinna som hävdar att hon är hemsökt. Och det verkar ju sannerligen som konstiga saker händer i trailern till nästa veckas avsnitt.

22nov 13

Bear McCreary om The Well

Som vanligt så har kompositören Bear McCreary bloggat om musiken i veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Där berättar han bland annat om glädjen att få skriva musik till scener med Peter MacNicol, det norska anarkistgänget och mycket mera.

21nov 13

Recension: The Well

Greenwich University, London. S.H.I.E.L.D är fullt upptagna med att städa upp efter händelserna i Thor: The Dark World, och inte har Thor skickat guden städa-upp-efter-sig med sin magiska kvast heller. Samtidigt i det norska naturreservatet Trillemarka så har en duo följt efter en gammal karta, som leder till en gammal tall. Inuti tallen visar det sig finnas en gammal stav, som när man rör vid den fyller bäraren med vrede och övermänsklig styrka.

21nov 13

Intervju med Maurissa Tancharoen och Jed Whedon

Collider har en lång intervju med Maurissa Tancharoen och Jed Whedon som är showrunners för Agents of S.H.I.E.L.D. I intervjun så diskuterar de bland annat hur det är att jobba i en serie med så mycket hemlighetsmakeri, hur man hittar balansen mellan det som redan finns inom Marvel och hur man skapar något nytt, förhoppningen om att Cobie Smulders återvänder och hur deras tvåårsplan för serien ser ut.

20nov 13

Ytterligare ett klipp från The Well

I måndags så kunde du se de fyra första minuterna och nu kan vi bjuda på ytterligare ett klipp. Och du, jag behöver väl inte påminna dig om faran för Spoilers eller hur?

19nov 13

Phil Coulson, Agent of S.H.I.E.L.D

I den här välgjorda fanfilmen så börjar det hela med en vanlig affärsuppgörelse i ett parkeringsgarage, men det går inte alltid som planerat.

18nov 13

Se början av The Well redan nu

I veckans avsnitt åker teamet till Greenwich för att städa upp efter händelserna i Thor: The Dark World. Och nu kan du se de fyra första minuterna om du inte kan vänta till på torsdag.

17nov 13

Trailer för The Well, avsnitt 8 av Agents of S.H.I.E.L.D

På torsdag så beger sig teamet till Storbritannien och upptäcker där en gammal artefakt som kan ge användaren supermänsklig styrka.

16nov 13

Musiken till The Hub – A Lot of Notes

Återigen är det dags att gå bakom kulisserna till Bear McCreary och orkestern när de spelar in soundtracket för veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Och vill du veta mer, har han även bloggat om komponerandet också.

15nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D årets bästa nya serie

Som vi skrev förra veckan så har IGN haft en veckolång omröstning om vilken serie som är den bästa nya serien i höst. Nu är resultet här och vinnaren är... Agents of S.H.I.E.L.D med 26.46% av rösterna.

14nov 13

Recension: The Hub, avsnitt 7 av Agents of S.H.I.E.L.D

En fängslad man i svart kostym och säck över huvudet blir barskt transporterad genom en underjordisk korridor, inskjufflad i en cell och besämt planterad på en stol. Fångvaktarna visar sig vara ryska soldater, och när huvan avlägsnas visar sig fången vara ingen mindre än Phil Coulson. Hans reaktion ”Jag vill inte göra er oroliga, men jag tror ni har ett mögelproblem. Den där sinkhon med stående vatten är speciellt oroande.” Ryssarna bara skrattar och väntar på förhörsledaren, som visar sig vara en stor karl med goda kunskaper om rostfira instrument...

14nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D firar Doctor Who

Den klassiska brittiska science-fiction serien Doctor Who fyller 50 år nu i höst, och i veckans avsnitt, The Hub, så gör TARDIS ett gästspel ombord på bussen. Som man kan se på bilden nedan.

13nov 13

Brett Dalton en av People Magazines 100 sexigaste män

Hur firar man det? Med en fotosession som frossar i bara överkroppar såklart. Och klart vi får följa med bakom kulisserna...

12nov 13

Se början på veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D

I går bjöd vi på ett klipp och idag så bjuder vi på de två första minuterna från The Hub, avsnitt 7 av Agents of S.H.I.E.L.D. Och du, du glömmer väl inte spoilervarningen?

11nov 13

Klipp från The Hub, avsnitt 7 av Agents of S.H.I.E.L.D

Måndag. Klipp. Achtung, spoiler. Torsdag klockan 21, Kanal 5. Du vet, det gamla vanliga.

10nov 13

Rösta på Agents of S.H.I.E.L.D som årets bästa nya dramaserie

IGN har en omröstning om årets bästa nya serie, och jag uppmanar alla fans till serien att gå in på deras sida och rösta så många gånger som möjligt. Idagsläget så leder Blacklist knappt före Agents of S.H.I.E.L.D.

09nov 13

Trailer för Agents of S.H.I.E.L.D – The Hub

Trailer för avsnitt 7, The Hub, av Agents of S.H.I.E.L.D.Farliga hemligheter förblir dolda för Coulsons team, och han tvingas arbeta med systemet för att rädda Fitz och Ward, när de skickas på ett uppdrag med säkerhetsnivå 8 som kan sluta i en tragedi.

08nov 13

Följ processen från inspelning till färdigt avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D

Studio Daily har en intressant artikel om hur ArsenalFx hanterar processen från den råa inspelningen till ett färdigt avsnitt, där alla färger är konsekventa från tagning till tagning.

08nov 13

Bear McCreary – Super Musicians

Den här veckan i Bear McCrearys videolog om musiken till Agents of S.H.I.E.L.D har turen kommit till att möta några av musikerna.

07nov 13

Recension: FZZT, avsnitt 6 av Agents of S.H.I.E.L.D

En grupp scouter är ute och kampar med sina två handledare. Som vanligt berättas det spökhistorier kring lägerelden, och när en av dem går för att undersöka ett mystiskt ljud som bara han hör avfärdas det enkelt som ett dåligt försök att skrämmas. Om det inte vore för den där muggen som är så full med statisk elektricitet att den verkar sväva i luften. Och vad som verkar vara ett blixtnedslag. Och när sedan det saknade lägerledaren hittas död, svävande 1,5 meter över marken är det dags att ringa S.H.I.E.L.D

07nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D får sällskap i tvrutan

Med början år 2015 så kommer Agents of S.H.I.E.L.D att få sällskap av Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist och Luke Cage, som alla fyra får var sin tv-serie om minst 13 avsnitt. Som extra bonus kommer det hela sluta i en miniserie där de samlas som The Defenders.

06nov 13

Clark Gregg i intervju av WMUR-TV

WMUR har fått en intervju med Clark Gregg om hur det kommer sig att Agent Phil Coulson och om S.H.I.E.L.D är goda eller onda?

06nov 13

Ytterligare ett klipp från FZZT, veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D

Som vanligt vill vi varna för eventuella spoilers, se på din egen risk. Du behöver ju trots allt bara vänta till imorgonkväll med att se det, tillsammans med resten av avsnittet.

05nov 13

ABC Nightline går bakom kulliserna till Agents of S.H.I.E.L.D

ABC Nightline har fått ett exklusivt besök ombord på Bussen, och en guidad tur av skådespelarna.

05nov 13

Agents of S.H.I.E.L.D på galapremiär för Thor: The Dark World

Inatt har det varit stor galapremiär för Thor: The Dark World inför USA premiären på fredag, även om vi i Sverige och övriga Europa redan kunnat se den på bio sedan i onsdags. Yahoo och Marvel sände även direkt från röda mattan, vilket man nu även kan se i efterhand.

04nov 13

Clark Gregg gästar Nerdist podcast

Idag så är Clark Gregg, allas våran Agent Phil Coulson, gäst hos Nerdist podcast. Lyssna på vad Phil Coulsons typiska söndag består av, hur det kom sig att han fick rollen i Iron Man som slutade med en egen tv serie och mycket annat. Lyssna och njut.

04nov 13

Se början av FZZT, veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D

Som vanligt på måndagar, så kan du se ett klipp från veckans avsnitt av Agents of S.H.I.E.L.D. Och som vanligt vill vi varna för att det kan finnas spoilers i klippen.

03nov 13

Inget rår på Coulsons finger of doom.Nåja, nästan inget...

Fantastisk teckning av Page Branson. Hon har även gjort liknande teckningar om varför det är bra att Fitz inte har en liten apa och akvariet som Nick Fury förbjöd.

02nov 13

Trailer för FZZT, nästa avsnitt i Agents of S.H.I.E.L.D

På torsdag så måste teamet jaga en mystisk mördare som lämnar kropparna på ett... intressant sätt. Och jo, det där var verkligen Agent Blake, spelad av Titus Welliver, från kortfilmen Item 47.

01nov 13

Bear McCreary, Composer vs Composer

I det senaste avsnittet av sin videoblogg så berättar kompositören Bear McCreary om samarbetet med kompositören och musikanten Jeremy Zuckerman för att få till en mer kinesiskt känsla i veckans avsnitt, The Girl in the Flower Dress. Och hur svårt det kan vara att samarbeta med en annan kompositör.