Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

30sep 13

Klipp från piloten till Agents of S.H.I.E.L.D

Så du kan inte vänta till på Torsdag klockan 21:00 för att se lite Agents of S.H.I.E.L.D, men är ändå för snål för att betala för Kanal5Play premium? Eller du kanske har redan sett pilotavsnittet och vill ha ett klipp att visa för dina vänner? Vem du än är så bjuder vi här på ett klipp från pilotavsnittet, och glöm inte att ställa in Kanal 5 klockan 21 på torsdag för att se resten.

27sep 13

Piloten till Agents of S.H.I.E.L.D nu tillgänglig på Kanal5play premium

Kan du inte vänta till på Torsdag klockan 21:00? Har du Kanal5play premium? Måste du se pilotavsnittet till Agents of S.H.I.E.L.D nu genast omedelbums ögonaböj osenare? Om svaret på någon av dessa frågor är ja, så behöver du inte längre vänta, för pilotavsnittet finns på Kanal5play nu. Och de som hellre väntar och ser det tillsammans med alla andra behöver inte oroa sig, vi kommer inte att avslöja några spoilers förrän avsnittet visats på Kanal5.

27sep 13

Reklamkampanj i London

Under morgonen så dök följande poster upp på gatorna runt om i London.

26sep 13

Möt Bear McCreary, Composer of S.H.I.E.L.D

Följ med bakom kulisserna och möt Bear McCreary som är kompositör för Agents of S.H.I.E.L.D och hur han komponerade musiken för pilotavsnittet. Han har tidigare komponerat musik för bland annat The Walking Dead och Battlestar Galactica.

26sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D mest sedda piloten i Kanada sedan 2004

I USA blev det delad seger på tittartoppen för Agents of S.H.I.E.L.D. I Kanada, som visade piloten samtidigt som i USA finns det dock bara en herre på täppan. 2,7 miljoner tittare är mer än både NCIS och NCIS: LA och dessutom den största premiären sedan CSI: New York hade premiär 2004.

25sep 13

Den här säsongen på Agents of S.H.I.E.L.D

Undrar du vad Agents of S.H.I.E.L.D ska handla om så här i början? Fundera inte mer, utan den här 90 sekunder långa trailern kommer att berätta lagom mycket om vad som komma skall. Och du, du missade väl inte gårdagens trailer över avsnitt 2 och 3?

25sep 13

Tittarsiffrorna för nattens premiär är här...

...och de är bra. Nattens premiäravsnitt har tuff konkurrens i form av förra årets mest sedda program, NCIS, och talangjakten The Voice men lyckades ändå komma upp i en rating på 4.6 och 11,9 miljoner tittare. Enligt Entertainment Weekly är det den största premiären för en dramaserie sedan remaken av V hade premiär i November 2009.

25sep 13

Sista samlartweeten

Du har väl samlat alla sju? Och deltagit i tävlingen?

24sep 13

Följ med bakom kulisserna till Agents of S.H.I.E.L.D

Följ med bakom kulisserna på en rundtur i flygplanet med det fantasifulla smeknamnet ”Bussen”, som agerar som mobilt högkvarter, kommunikationsplattform och allt annat man kan behöva. Som ett laboratorium.

24sep 13

Clark Gregg hos Good Morning America

Clark Gregg var på Good Morning America för att prata lite om en viss TV-serie som har premiär inatt i USA och den 3 Oktober på kanal 5 i Sverige. Var det Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D den heter? Och frågan är ifall man kan göra en mer stilfull entre än att komma glidande i Lola?

24sep 13

Samlartweet nummer 6

24sep 13

Nattens preview på Agents of S.H.I.E.L.D

Nu är den här, trailern med klipp från avsnitt 2 och framåt som vi skrivit om tidigare. Och du, det är enkelsiffriga dagar kvar till premiären den 3 Oktober!

23sep 13

Mexikaner vet hur man gör reklam för en tv-serie

Hur skulle du göra reklam för Agents of S.H.I.E.L.D? Man skulle kunna låta S.H.I.E.L.D-agenter storma en byggnad, både från gatan och folk som kommer in genom fönstren, och sedan släpar iväg en eller flera misstänkta medan byggnaden står i lågor. Det är i alla fall vad den mexikanska tv-kanalen Sony Entertainment Television gjort enligt följande youtubeklipp.

23sep 13

Affisch för Agents of S.H.I.E.L.D

Kanal 5 har skruvat upp reklamkampanjen ett snäpp idag, tv-trailern har blivit uppladdad på YouTube, det annonseras på google, och slutligen har vi all anledning att tro att nedanstående affisch kommer att poppa upp Sverige runt de närmaste dagarna (klicka för en mycket större version).

23sep 13

Samlartweet nummer fem

22sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D har redan en trogen skara fans

Med två dagar kvar till premiären i USA och 11 dagar kvar till den svenska premiären har redan Agents of S.H.I.E.L.D en stor skara fans. Hur stor? Tja, den officiella sidan på Facebook har redan över 1 miljon som gillar den och det officiella twitterkontot @AgentsofSHIELD har över 112 000 följare. Vilket nog måste sägas vara imponerande för ett program som inte sänts ännu.

22sep 13

Samlartweet nummer fyra

På samlarkort nummer fyra hittar vi Skye.

22sep 13

Ytterligare ett nyhetssvep

Med premiären i USA bara några dagar bort så är det inte så konstigt att den amerikanska pressen svämmar över med artiklar. Nu när det har gått några dagar sedan det förra nyhetssvepet så är det dags för att återigen samla ihop det läsvärda om Agents of S.H.I.E.L.D

21sep 13

Tidningsannons

I USA har ju Agents of S.H.I.E.L.D gjort reklam lite överallt. Och nyligen så hittade man detta på baksidan av TIME Magazine.

21sep 13

Samlarkort nummer 3

Kort nummer tre är här. Du har väl inte missat de två första?

21sep 13

Ny trailer natten mot tisdag

ABC kommer att visa en ny 90 sekunder lång trailer under natten mot tisdag, som kommer att innehålla bilder från inte bara piloten utan även de kommande avsnitten. Tack vare Entertainment Weekly kan man dock redan nu se 26 sekunder av den.

20sep 13

Den andra samlartweeten

Igår presenterade vi den första i serien och idag kommer den andra. Och om man favoritmarkerar alla och följer @VerizonWireless på twitter så kan man vinna en komplett uppsättning.

19sep 13

Ming-Na Wen ger en tjuvtitt på manuset till avsnitt 6

Är du sugen på en tjuvtitt på kommande avsnitt? Ming-Na Wen erbjuder här en exklusiv tjuvtitt på hur avsnitt 6 slutar.

19sep 13

Nyhetssvep för Agents of S.H.I.E.L.D

Med mindre än en vecka till premiären i USA så skrivs det om Agents of S.H.I.E.L.D i de flesta tidningar. För att du ska slipa leta på egen hand så har vi gjort en sammanställning över de intressantaste artiklarna de senaste dagarna.

19sep 13

Visste du att man kan samla tweets?

I alla fall när de kommer från Agents of S.H.I.E.L.D och den amerikanska mobiloperatören Verizon Wireless. Och om man favoritmarkerar alla så har man en chans att vinna en uppsättning riktiga samlarkort.

19sep 13

Kanal 5 har börjat köra trailers

Som du kanske har märkt har Kanal 5 börjat köra trailers för Agents of S.H.I.E.L.D inför premiären den 3 Oktober klockan 21. Om du mot förmodan inte har sett den så finns den även online sedan idag.

16sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D toppar flera rankingar

Först ut är Hollywood Reporter som rapporterar att Agents of S.H.I.E.L.D utsetts till årets mest lovande serie av Television Critics Association. Rankingen som gjorts av över 220 journalister utgår ifrån sådana saker som recension av pilotavsnittet och potential.

15sep 13

Rapport från dagens inspelningar i Stockholm

Som ni säkerligen vet så har Agents of S.H.I.E.L.D filmat i Stockholm idag, och sakta men säkert har det börjat trilla ut information om inspelningarna. Det verkar som dagen började med fyra timmars inspelning i tunnelbanan, innan de mitt på dagen filmade på Sergels torg där de även fastnade på bild. Enligt uppgifter fortsatte sedan filmandet hela eftermiddagen på okända platser i tunnelbanan.

15sep 13

Möt Agent Phil Coulson, Agent of S.H.I.E.L.D

Slutligen är det dags att möta mannen, myten, legenden, agent Phil Coulson som spelas av Clark Gregg. Är hans död i filmen Avengers bara en lögn? Är han en robot? Är det någon annan förklaring? Den 3 Oktober får vi reda på svaret. Kanske...

15sep 13

Kanal 5 play kommer visa nya avsnitten tidigare än på tv

Kanal 5 har bekräftat på sin facebooksida att man, som rapporterats tidigare, kommer att visa Agents of S.H.I.E.L.D på Kanal 5 Play innan de visas på tv. Förhoppningen är att avsnitten ska vara tillgängliga så tidigt som endast 48 timmar efter att de visats i USA.

14sep 13

Möt hackaren Skye

Vi har mött agenterna Grant Ward, Melinda May, Leo Fitz och Jemma Simmons tidigare, och nu har turen kommit till Skye, spelad av Chole Bennet.

14sep 13

Ska du vara med i inspelningen av Agents of S.H.I.E.L.D imorgon?

Ska du eller någon du känner agera statist vid inspelningarna av Agents of S.H.I.E.L.D i Stockholm i morgon, söndag? Vi söker någon som är villig att skriva ett blogginlägg om sina upplevelser under inspelningen som vi kan publicera i samband med avsnittet visas på tv senare i höst.

14sep 13

Följ med bakom kulisserna tillsammans med Hero Complex

Los Angeles Times avdelning Hero Complex har gjort ett långt och läsvärt reportage från inspelningen av Agents of S.H.I.E.L.D. I artikeln så berättar bland annat Jeph Loeb, Marvels chef för television och en av seriens producenter, att fastän serien kommer att utspela sig i Marvels filmuniversum tillsammans med Avengers så kommer den inte att kräva att man följt med i filmserien. Serien bygger väldigt mycket på dess slogan ”Inte alla hjältar är super”, snarare än cameos av Hulken eller Iron Man.

13sep 13

En första TV-spot

Följande tv-spot blev publicerad på marvels hemsida inatt. Och de som börjat oroa sig för spoilers kan vara trygga, för den här tv-spotten innehåller inga nya scener.

12sep 13

Möt agenterna Leo Fitz och Jemma Simmons

Efter presentationerna av Grant Ward och Melinda May är det nu dags att stämma bekantskap med vetenskapsduon Fitz/Simmons. Den består av Jemma Simmons, spelad av Elizabeth Henstridge, och Leo Fitz spelad av Iain De Caestecker.

11sep 13

Den officiella beskrivningen av pilotavsnittet

Marvel har lagt upp en officiell beskrivning av pilotavsnittet, och tillsammans med den även en komplett lista med medverkande och deras roller. Mer om det senare, först handlingen.

10sep 13

Möt agent Melinda May

Vi har tidigare presenterat agent Grant Ward, och nu är det dags att stämma närmare bekantskap med Ming-Na Wens karaktär Melinda May.

10sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D på omslaget till SciFiNow

Agents of S.H.I.E.L.D är på omslaget till den brittiska tidskriften SciFiNow #84 som borde finnas ute nu hos välsorterade tidningshandlare. Om du du inte lyckas hitta den hos tidningshandlaren så går den även att beställa online.

09sep 13

MTVs intervju från Comic-Con

MTV Geek har nyligen lagt upp den här videointervjun som de gjorde under Comic-Con, där bland annat Clark Gregg berättar om hur han kände inför sin roll i Avengers. Och vill du har mer, så har de även en lång artikel om motivationen till Agents of S.H.I.E.L.D

08sep 13

Möt agent Grant Ward

Med lite drygt 3,5 veckor kvar innan Agents of S.H.I.E.L.D har premiär den 3 Oktober på Kanal 5 så är det dags att ta en liten närmare titt på karaktärerna. Först ut är agent Grant Ward, spelad av Brett Dalton.

07sep 13

Följ med bakom kulisserna till Agents of S.H.I.E.L.D

I det här nya klippet så blandas klipp från trailern med intervjuer av skådespelare och Whedon-klanen.

06sep 13

Du kan få vara med i Agents of S.H.I.E.L.D!

Enligt en platsannons som dykt upp på Metrojobb så ska Agents of S.H.I.E.L.D spela in i centrala Stockholm nästa söndag, den 15 September. Vad de söker efter är statister som ska agera förbipasserande i bakgrunden, män och kvinnor i alla åldrar, och de måste vara tillgängliga från morgonen och resten av dagen.

06sep 13

Se Agents of S.H.I.E.L.D en vecka i förväg?

Enligt Expressens tv-blogg Spoiler Alert så kommer användare med Kanal 5 Play-premium att kunna se avsnittet sju dagar tidigare, det vill säga bara 2 dagar efter att de sänts i USA. Dock står det ingenting om det på Kanal 5s sida, mer än att det verkar behövas ett premiumabonnemang för att kunna se serien. Vi återkommer i frågan så snart vi vet mer!

06sep 13

Brittisk trailer för Agents of S.H.I.E.L.D

De brittiska tv-tittarna fick sin första närkontakt med Agents of S.H.I.E.L.D ikväll, när följande 40 sekunder långa trailer visades under Simpsons. Och återigen dyker det upp något snabbt klipp som inte visats förut.

05sep 13

Agents of S.H.I.E.L.D får svenskt premiärdatum!

Torsdagen den 3 Oktober klockan 21:00 är det dags att bänka sig framför Kanal 5, för då är det dags för den svenska premiären av Agents of S.H.I.E.L.D. Det betyder att vi kommer att få se avsnitten i Sverige bara 1 vecka och 2 dagar efter att det visats i USA. Det firar vi med följande nya trailer, som återigen visar ett och annat klipp som inte visats tidigare.

02sep 13

ABC presenterar Agents of S.H.I.E.L.D

I natt visade ABC ett program om alla sina nya tv-serier, och ett av inslagen var givetvis om Agents of S.H.I.E.L.D där vi bjuds på intervjuer med skådespelarna och även en del nya klipp från pilotavsnittet. Kanal 5 har fortfarande inte offentliggjort något premiärdatum, men skriver på sin facebooksida att de ska visa avsnittet tätt efter USA där den har premiär 24 September.