Agents of S.H.I.E.L.D Sveriges främsta fansite för Marvels Agent of S.H.I.E.L.D

26jun 16

Säsong 3, Avsnitt 22

En i teamet måste offra sig för att stoppa Hive från att sprida det livsfarliga viruset över hela världen.

19jun 16

Säsong 3, Avsnitt 21

Ett stort avgörande slag närmar sig när S.H.I.E.L.D-teamet tar sig an Hive, och när hans stora plan slutligen avslöjas måste teamet skrida till handling. Vilka kommer att överleva, och vilka kommer att dö?.

12jun 16

Säsong 3, Avsnitt 20

Daisys spådom tickar allt närmare en stor förlust när efterdyningarna av händelserna i "Marvels Captain America: Civil War" tvingar S.H.I.E.L.D att ta sig an Inhumans.

05jun 16

Säsong 3, Avsnitt 19

När Hive hotar mänskligheten testas lojaliteten till det yttersta och teamet måste fatta ett slutgiltigt beslut..

29maj 16

Säsong 3, Avsnitt 18

Coulson och hans team kämpar för att stoppa Hives kontroll över Inhumans när deras findes dödliga plan för mänskligheten avslöjas.

22maj 16

Säsong 3, Avsnitt 17

Agent Daisy Johnson samlar ihop Secret Warriors för ett uppdrag som kommer att påverka dem alla. Kunskap om Hives krafter får S.H.I.E.L.D att misstro alla.

15maj 16

Säsong 3, Avsnitt 16

Teamet kämpar för att få tag på information om en ny fiende. En hemlighet från Malicks förflutna gör sig påmind.

08maj 16

Säsong 3, Avsnitt 15

Daisy får en hemsk inblick i framtiden och då försöker S.H.I.E.L.D-teamet bevisa att ödet inte är förutbestämt.

01maj 16

Säsong 3, Avsnitt 14

Agent Mack och hans bror rycker ut när en radikal grupp som kallas Watchdogs planerar att eliminera Inhumans. Samtidigt upptäcker Simmons en kraftfull kemisk sammansättning som kan förändra framtiden för Inhumans.

24apr 16

Säsong 3, Avsnitt 13

Efter att ha spårat Malick till Ryssland blir Bobby och Hunter delaktiga i en mordkomplott. Teamet förändras för alltid när de kämpar för att rädda liv i fara.

17apr 16

Säsong 3, Avsnitt 12

Coulson och general Talbot misstänker att Malick har en av sina egna inne på det globala symposiet om Inhumans, och teamet upptäcker en förrädare.

10apr 16

Säsong 3, Avsnitt 11

I efterdyningarna av sin resa till Maveth är Coulson mer beslutsam än någonsin att komma åt Gideon Malick och sätta stopp för Hydra en gång för alla. Daisy och teamet stöter på fler Inhumans som har krafter som de aldrig har sett förut, men blir de vänner eller fiender till S.H.I.E.L.D.?

24jan 16

Säsong 3, Avsnitt 10

Wards kamp för att få hämnd gör att SHIELD-teamet tvingas ner på knä. och Coulson visar att han gör allt för för att slå tillbaka. S.H.I.E.L.D och Hydra kämpar mot varandra i en strid som kommer att förändra Coulsons värld för evigt. Medan Daisy och hennes team av Inhumans kämpar för att hålla Hydra i schack ska Coulson och Fitz ta en livsfarlig risk.

24jan 16

Säsong 3, Avsnitt 9

Coulson svär att göra vad som helst för att fånga Grant, efter att han har slagit till mot någon som står Coulson nära. Samtidigt lyckas Gideon fånga Jemma och Fitz, samtidigt som Mack övertygar Joey och Lincoln att gå med i det nya teamet av Inhumans.

17jan 16

Säsong 3, Avsnitt 8

Efter att ha vunnit Rosalinds förtroende distraherar Coulson henne med en rundtur på basen medan resten av teamet bryter sig in i ATCUs högkvarter för att få veta mer om de Inhumans de har fångat. Grant får veta den verkliga hemligheten med Hydra.

17jan 16

Säsong 3, Avsnitt 7

När Daisy och hennes team kämpar för att skydda Inhumans så gör S.H.I.E.L.D. en chockerande upptäckt om en av sina egna och deras främste fiende. Samtidigt så hjälper Fitz Simmons att hämta information som kan leda tillbaka genom portalen.

10jan 16

Säsong 3, Avsnitt 6

Melinda anlitar Bobbi för att hjälpa henne att hitta Werner efter hans attack på Andrew. Lance slår sig ihop med Daisy och Mack för att ta reda på om Rosalinds man Banks är den mystiska Lash. Fitz och Jemma fortsätter att försöka få hem Will.

10jan 16

Säsong 3, Avsnitt 5

Jemma berättar för Fitz hur hon överlevde på den främmande planeten i sex och en halv månader, och vem som hjälpte henne.

03jan 16

Säsong 3, Avsnitt 4

S.H.I.E.L.D och ATCU får en ledtråd till den mystiska Inhuman-mördaren Lash. Lance förbereder sig för ett möte ansikte mot ansikte med Grant, och Melinda vänder sig till Coulson och Andrew för att få hjälp.

03jan 16

Säsong 3, Avsnitt 3

ATCU startar en kampanj för att få tag på Lincoln och han vänder sig motvilligt till Daisy för att få hjälp när han inser att han har problem upp över öronen. Lance och Melinda tar första steget för att infiltrera Hydra.

27dec 15

Säsong 3, Avsnitt 2

Teamet vänder sig till Asgardian Elliott Randolph för att få hjälp att dechiffrera monoliten och rädda Jemma. Grant rövar bort en nyckelaktör i sin strävan att bygga Hydra, medan Lance börjar sitt uppdrag att hitta och döda Grant.

27dec 15

Säsong 3, Avsnitt 1

Coulson och hans team spårar ett gäng Inhumans och upptäcker att någon dödar eller fångar många av dem, och det är inte den de tror. Samtidigt tar Fitz till desperata åtgärder för att återställa Jemma.